Activitats de l'Associació

Activitats

Trobada AAVV les Arenes i Bombers de Castellar: El Josep Argemi en data Abril 2008 ens fa arribar una fotografies per tal de ser publicades a la nostra web, es tracta d'una trobada entra la Associació de les Arenes i els bombers de Castellar del Vallès al voltant de la data esmentada. Gracies L...

 

Gran cremada 9 de març 2008: Aquest any, un cop mes, com es tradició es va fer la gran cremada. Tot la activitat es va desenvolupar a les feixes de Can Casanovas. Aquest any hi ha dos aspectes a destacar, el primer es que s"ha fet amb una mica de retard degut a problemes...

 

Arranjament del pont de Les Arenes (22/03/2007): Benvolguda Sra. Alcaldessa Montserrat Gatell Amb nom de tota L"associació de Les Arenes, volem donar-li el nostre agra ment pel arranjament del pont de les Arenes al riu Ripoll, vareu assolir un compromís amb la seva visita el desembre i s"ha por...

 

Visita de l'Alcaldesa 13- desembre-2006: La Alcaldessa de Castellar del Vallès Itre. Sra. Montse Gatell i el Sr. Josep Castella i Cabeza responsable de Planejament i Gestió Urbanística, van visitar les Arenes i mantenir una reunió amb el President de l"associació de les Arenes Sr. Jaume ...

 

Atrás

1 2 3La gran cremada 28- gener-2007

La gran cremada es va portar a terme el passat diumenge 28 de gener de 2007 amb totes les mesures de seguretat. La cremada es va iniciar a les 9:00h del mati i va finalitzar a les 13:00h. Varen participar Pere Moratonas, Francesc Romaguera, Salvador Miralles i la Rosa, Jaume Marti, Santi Marti, Antoni Gregori i Carles Casanovas D. En aquesta trobada es va decidir que la data fixa de la gran cremada sigui sempre l’últim diumenge de gener.

17 de febrer de 2007
 

La gran cremada gener 2007La gran cremada 3- febrer- 2002Aviu, dia 3 de febrer de 2002, coincidint casualment amb el cinquè aniversari de l’Eugènia, s’ha fet la gran cremada de brossa i matolls a Les Arenes; just a la feixa de sota la piscina. En aquesta ocasio han participat Pere, Jaume, Toni, Francesc, Salvador, Rosa, Carles i Pau. Tambe s’ha de fer consta que tota la cremada s’ha fet en companyia del Kero que es el gos de l’Enric i la Nuria. L’Enric i la Núria finalment han estat de visitants a la cremada durant uns minuts.

Ha començat puntualment la cremada a les nou del mati (cosa rara a Les Arenes). La infraestructura per l’acta han estat dos suzukis, ferrementas diversas, gasolina i la motobomba, que ha estat tota l’hora en marxa i conectada al diposit d’aigua del frontón de Can Casanovas.

Els mes entesos han recordat que ja feia tres anys que la cremada no es feia i s’havia de fer ara perquè ja començavam a estar al límit de no poder cremar per questió de dates. Cal fer constar, també, que avui era l’últim dia del període de caça.

A la cremada s’ha aprofitat per llançar l’enterimat dl’escenari de la festa major, perquè com recordareu, els que teniu memoria, estava molt malmés i vam acordar a l’estiu que el llenceriam i que n’carregariam un de nou. (Ara només es necesari recordar que en necessitem un de nou abans de l’estiu)  

Bé, fantastic, tot ha anat sensacional, vull creure!! perquè el Toni, el Salvador i la Rosa s’han quedat més estóna per apagar les derreres flames.
 

La gran cremada 2002De la Poma al Piano de Cua

Aquest acte, segons el públic assistent, va estar tot un èxit. Varem poder entendre el que era un somni, el que és políticament correcte, la aventura, la situació de "ja tu deia jo" i l'esforç per poder sortir definitivament cap l'èxit. Enhorabona Sebas!!
 

De la Poma al Piano de Cua. Una experiència de creixement personal. Sebastia Soley.