Activitats de l'Associació

Activitats

Festa Major de Les Arenes 2010 Salvador Esteve: Alcalde de Les Arenes 2010/2011

 

Fons Estatal 2010: Es molt d’agrair que l’Ajuntament de Castellar del Vallès a traves del seu equip de govern hagi aconseguit que una petita part dels Fons Estats 2010 vagin destinats a fer inversions a les Arenes.

 

Festa Major de les Arenes 2009 Crònica fotogràfica de la Festa Major de les Arenes 2009

 

Accident d'un camio devant Cal Font: Segur que recordareu els temporals de vent de finals del mes de gener del 2009, bé dons,...

 

Segona edició premis www.lesarenes.com Hola Amics, Com sabeu, aquest any se celebra la segona edició dels premis www.lesarenes.com. Si vols participar-hi, tindràs de respondre l"any en que es van fer les tres fotografies que hi ha exposades a continuació. Bé, tan sols fer l"aclarimen...

   

Festa dels bombers 2009 (29/03/2009): Un any mes, representants de l'Associació de veïns de les Arenes del Vallès van assistir a la Festa del patró dels...

 

Col.laboracio Arxiu Municipal de Castellar Fa pocs dies a travès de lesarenes.com vaig rebre un correu que mostrava interès per l'historia de Les Arenes i deia així:

 

Crònica de la Festa Major de les Arenes 2008 Les Arenes de Castellar del Vallès ha celebrat un cap de setmana ple de Festa Major.

 

Festa Major de Les Arenes 08 Festa Major de Les Arenes 2008 (5,6,7,8 i 11 de setembre)

 

La Assamblea celebrada 26-07-2008: La Assemblea General es va desenvolupar segons el previst. El mes destacable va ser el encomiat del Jaume Marti com a President a qui se li va agrair tot el seu esforç i també se li van reconèixer totes les fites assolides durant el mandat ara

 

Atrás

1 2 3

SiguienteLa gran cremada 28- gener-2007

La gran cremada es va portar a terme el passat diumenge 28 de gener de 2007 amb totes les mesures de seguretat. La cremada es va iniciar a les 9:00h del mati i va finalitzar a les 13:00h. Varen participar Pere Moratonas, Francesc Romaguera, Salvador Miralles i la Rosa, Jaume Marti, Santi Marti, Antoni Gregori i Carles Casanovas D. En aquesta trobada es va decidir que la data fixa de la gran cremada sigui sempre l’últim diumenge de gener.

17 de febrer de 2007
 

La gran cremada gener 2007La gran cremada 3- febrer- 2002Aviu, dia 3 de febrer de 2002, coincidint casualment amb el cinquè aniversari de l’Eugènia, s’ha fet la gran cremada de brossa i matolls a Les Arenes; just a la feixa de sota la piscina. En aquesta ocasio han participat Pere, Jaume, Toni, Francesc, Salvador, Rosa, Carles i Pau. Tambe s’ha de fer consta que tota la cremada s’ha fet en companyia del Kero que es el gos de l’Enric i la Nuria. L’Enric i la Núria finalment han estat de visitants a la cremada durant uns minuts.

Ha començat puntualment la cremada a les nou del mati (cosa rara a Les Arenes). La infraestructura per l’acta han estat dos suzukis, ferrementas diversas, gasolina i la motobomba, que ha estat tota l’hora en marxa i conectada al diposit d’aigua del frontón de Can Casanovas.

Els mes entesos han recordat que ja feia tres anys que la cremada no es feia i s’havia de fer ara perquè ja començavam a estar al límit de no poder cremar per questió de dates. Cal fer constar, també, que avui era l’últim dia del període de caça.

A la cremada s’ha aprofitat per llançar l’enterimat dl’escenari de la festa major, perquè com recordareu, els que teniu memoria, estava molt malmés i vam acordar a l’estiu que el llenceriam i que n’carregariam un de nou. (Ara només es necesari recordar que en necessitem un de nou abans de l’estiu)  

Bé, fantastic, tot ha anat sensacional, vull creure!! perquè el Toni, el Salvador i la Rosa s’han quedat més estóna per apagar les derreres flames.
 

La gran cremada 2002De la Poma al Piano de Cua

Aquest acte, segons el públic assistent, va estar tot un èxit. Varem poder entendre el que era un somni, el que és políticament correcte, la aventura, la situació de "ja tu deia jo" i l'esforç per poder sortir definitivament cap l'èxit. Enhorabona Sebas!!
 

De la Poma al Piano de Cua. Una experiència de creixement personal. Sebastia Soley.