Activitats de l'Associació

Activitats

Primera Cursa de Muntanya de Les Arenes

 

Festa Major 2012 La festa major va comptar com en altres edicions amb l'aplec i la missa a l'ermita....

 

Marc Miralles, nou alcalde per aclamació Les Arenes del Vallès té un nou alcalde des del passat 8 de setembre. Núria Moratonas va passar el testimoni a Marc Miralles

 

De la Poma al Piano de Cua Aquest acte, segons el públic assistent, va estar tot un èxit. Varem poder entendre el que era un somni, el que és políticament correcte, la aventura, la situació de "ja tu deia jo" i l'esforç per poder sortir definitivament cap l'èxit. Enhorabona Sebas!!

 

Dinar de la Rifa de Nadal Us contactem per anunciar-vos que el tradicional dinar de la Rifa de Nadal tindrà lloc el dissabte 17 de desembre, a les 13.30h al restaurant Mas Pinetó, on el preu del menú serà aproximadament el mateix de l'any passat.

 

Les Basses de Can Barceló ben netes. Les Basses de Can Barceló ben netes. Gracies a que hi ha persones com el Joan Vallhonrat que estimen i cuiden la natural, el dijous dia 13 d"octubre és va poder iniciar per departament corresponent de la Generalitat de Catalunya una bona neteja i...

 

Arreglem la baixada del carrer de baix: Arreglem la baixada del carrer de baix: Després del que es va suggerir a la passada Assemblea de sol licitar a l"Ajuntament l"arreglo de la baixada del carrer de baix. La Junta de l"Associació ho va cursar a l"Ajuntament i la resposta ja es veu en...

 

Crònica Festa Major de Les Arenes 2011: Festa Major de Les Arenes 2011, la festa de les paraules Com cada any els ve ns i ve nes de les Arenes han viscut la seva festa major i una vegada més han escollit la persona que ha de dirigir els seus destins durant els propers 365 dies. En aque...

 

Alcaldessa 2011- 2012 Núria Moratonas. Prego Avui, cap vespre del tres de setembre del 2.011 A TOTS ELS: Arenencs i arenenques!!!! Bona tarda a tothom!!!! Com a arenenca des de ben petita em fa molta il lusió poder inaugurar la nostra festa major. Aquest càrrec que se m"ha assignat el mir...

 

Alcalde 2010-2011 Salvador Esteve. Comiat Família de Les Arenes, Bona tarda a tots. Ha arribat l"hora del relleu i per a mi haver estat el vostre alcalde ha estat un gran honor i tan sols puc dir-vos gràcies, gràcies i gràcies. Ser Alcalde tan sols és un símbol, doncs realment el que fa q...

 

1 2 3

SiguienteLa gran cremada 28- gener-2007

La gran cremada es va portar a terme el passat diumenge 28 de gener de 2007 amb totes les mesures de seguretat. La cremada es va iniciar a les 9:00h del mati i va finalitzar a les 13:00h. Varen participar Pere Moratonas, Francesc Romaguera, Salvador Miralles i la Rosa, Jaume Marti, Santi Marti, Antoni Gregori i Carles Casanovas D. En aquesta trobada es va decidir que la data fixa de la gran cremada sigui sempre l’últim diumenge de gener.

17 de febrer de 2007
 

La gran cremada gener 2007La gran cremada 3- febrer- 2002Aviu, dia 3 de febrer de 2002, coincidint casualment amb el cinquè aniversari de l’Eugènia, s’ha fet la gran cremada de brossa i matolls a Les Arenes; just a la feixa de sota la piscina. En aquesta ocasio han participat Pere, Jaume, Toni, Francesc, Salvador, Rosa, Carles i Pau. Tambe s’ha de fer consta que tota la cremada s’ha fet en companyia del Kero que es el gos de l’Enric i la Nuria. L’Enric i la Núria finalment han estat de visitants a la cremada durant uns minuts.

Ha començat puntualment la cremada a les nou del mati (cosa rara a Les Arenes). La infraestructura per l’acta han estat dos suzukis, ferrementas diversas, gasolina i la motobomba, que ha estat tota l’hora en marxa i conectada al diposit d’aigua del frontón de Can Casanovas.

Els mes entesos han recordat que ja feia tres anys que la cremada no es feia i s’havia de fer ara perquè ja començavam a estar al límit de no poder cremar per questió de dates. Cal fer constar, també, que avui era l’últim dia del període de caça.

A la cremada s’ha aprofitat per llançar l’enterimat dl’escenari de la festa major, perquè com recordareu, els que teniu memoria, estava molt malmés i vam acordar a l’estiu que el llenceriam i que n’carregariam un de nou. (Ara només es necesari recordar que en necessitem un de nou abans de l’estiu)  

Bé, fantastic, tot ha anat sensacional, vull creure!! perquè el Toni, el Salvador i la Rosa s’han quedat més estóna per apagar les derreres flames.
 

La gran cremada 2002De la Poma al Piano de Cua

Aquest acte, segons el públic assistent, va estar tot un èxit. Varem poder entendre el que era un somni, el que és políticament correcte, la aventura, la situació de "ja tu deia jo" i l'esforç per poder sortir definitivament cap l'èxit. Enhorabona Sebas!!
 

De la Poma al Piano de Cua. Una experiència de creixement personal. Sebastia Soley.