La Associació de Ve´ns de Les Arenes rep un diplom

La Associació de Ve´ns de Les Arenes rep un diplomLa Associació de Veïns de Les Arenes rep un diploma.

El passat 23 de maig de 2009, la Associació de Veïns de les Arenes va rebre un diploma per a la seva participació en el Projecte Rius. Va fer entrega del diploma el Tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori Sr. Aleix Canalís Alsina. Per part de l’Associació de Les Arenes, va recollir el diploma el Sr. Salvador Miralles.

L’entrega del diploma es va fer en el marc de la setena Festa del Riu, aquesta Festa va consistir en una caminada per l’entorn de l’àrea d’esplai de Les Arenes, un esmorzar, un taller de construcció d’instruments a càrrec del Drapaire musical (Sr. Francesc Miralles), tallers naturalistes (els peixos del riu Ripoll i els macroinvertebrats), un conte musicat i el esmentat lliurament de diplomes a entitats i escoles col·laboradores del Projecte Rius.

Aquest tipus d’actes fan que el Projecte Rius cada dia es vagui consolidant mes. Segurament es molt important que els governs facin grans projectes per tal de preservar la natura, pro encara es mes important desenvolupar cultura naturalista a nivell local o capil·lar. Estic segur que aquest projecte aconsegueix que cada dia preguem mes consciencia els de Castellar.

Salvador i Rosa, que els Arenencs ja sabem qui sou, tots us donem les gracies pel vostre interès, constància, predisposició i simpatia en aquest projecte. Felicitats!!!

www.lesarenes.com
 

Entrga diploma Canalis /Miralles